shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii au început pregătirile pentru noul sezon

reunire

Jucătorii și staff-ul tehnic SC Oțelul Galați s-au reunit astăzi la stadionul Oțelul și au început pregătirile pentru stagiunea competițională 2018/2019 a Ligii 3. La primul antrenament al verii, sub comanda antrenorului Alexandru Ciobanu s-au prezentat 25 de jucători.

Noutățile de la reunire au fost Adelin Iliescu – goalkeeper – în vârstă de 19 ani ce a mai evoluat la CSŞ Drobeta Turnu Severin, KV Mechelen U19 (Belgia), iar în sezonul trecut a apărat buturile echipei CS Șoimii Lipova (Liga 3), fiind în trecut convocat și la loturile echipei naționale U15, U16 și U17, respectiv Adrian Puțanu – fundaș central – în vârstă de 24 de ani, născut la Galați și crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Are 35 de meciuri disputate în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Brașov, Rapid București, Metalosport Galați, FC Nöttingen (Germania) și CSMS Reșița.

Iată lotul prezent la reunire:

Portari: Udeanu, Iliescu, Vlasie

Fundași: Al. David, Vasile, Gâță, Puțanu, Manău, Sevastian

Mijlocași: Crihană, Chiriac, Itoafa, Stoian, Bahnașu, Sălăgeanu, Codreanu

Atacanți: Cârjan

Juniori: Ursu (portar), Munteanu, Bordieanu, Scarlat, Partenie, Simionov, Zărnescu, Cireș

Au lipsit: Ciurea, Maftei și Moglan (învoiți), Matei (recuparare medicală) și Chebac (nemotivat).

De asemenea, SC Oțelul Galați anunță și faptul că raporturile contractuale cu mijlocașul George Bîrlădeanu au fost încheiate, iar clubul nostru îi urează mult succes în continuare. Așa cum v-am anunțat, contractele jucătorilor Alexandru Muscă, Ruben Silvestre, Mihnea Vlad, Rareș Oprea și Dejan Subotic (împrumutat la Sporting Liești), nu au fost prelungite și nu vor mai continua cu echipa noastră, în timp ce împrumutul lui Radu Necșulescu de la FC Hermannstadt a expirat.