shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii au început pregătirile pentru retur

jucatori-reunire-19

Jucătorii și staff-ul tehnic SC Oțelul Galați s-au reunit astăzi la stadionul Oțelul și au început pregătirile pentru returul stagiunii competiționale 2018/2019 a Ligii 3. La primul antrenament al iarnii, sub comanda antrenorului Alin Pînzaru s-au prezentat 23 de jucători.

Noutățile de la reunire au fost Cosmin Neagu (mijlocaș ofensiv, atacant – foto jos), în vârstă de 27 de ani, ce a mai evoluat la Delta Tulcea, Dunărea Galați, CSM Rm. Vâlcea, SC Bacău, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila, Hermannstadt și Energeticianul (toate în Liga 2), Robert Lucian Țicămucă (mijlocaș ofensiv), în vârstă de 19 ani, crescut la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului și care a evoluat apoi la LPS Galați, juniorii lui Dinamo București, Juventus București (Liga 1, 2) și Sporting Liești, respectiv Rareș Oană și Eduard Drăgan (mijlocași), juniori aflați în probe.

cosmin-neagu-antrenament2

Iată lotul prezent la reunire:

Fundași: Mihai Manău, Robert Moglan, Alexandru David, Costin Ghiocel, Alexandru Vasile, Adrian Sălăgeanu, Daniel Gîță, Vlad Moglan

Mijlocași: Bogdan Crihană, Alexandru Stan, Andrei Bordieanu, Andrei Munteanu, Ionuț Codreanu, Alexandru Zaharia, Cosmin Stoian, Ionuț Chiriac, Cătălin Iorga, Rareș Oană, Eduard Drăgan, Robert Țicămucă

Atacanți: George Cîrjan, Andrei Antohi, Cosmin Neagu

Au lipsit: Gabriel Ursu (răcit), Adelin Iliescu (învoit), Ionuț Puțanu (accidentat).

De asemenea, în cursul zilei este așteptat să ajungă și Călin Cristea (mijlocaș central – stânga), în vârstă de 30 de ani, care a trecut de-a lungul carierei la formații precum Unirea Alba Iulia, Pandurii Tg. Jiu, FC Brașov (Liga 1), Othellos Athienou (Cipru), Racing Beirut (Liban), CSM Rm. Sărat, Dunărea Călărași și Energeticianul (Liga 2).

Pe 15 și 16 ianuarie va avea loc vizita medicală, iar în perioada precompetițională, Alin Pînzaru a decis ca echipa să efectueze un cantonament în Galați în care se va pune accent pe pregătirea fizică, iar în cea de-a doua parte roș-alb-albaștrii își vor muta activitatea în Almeria, Spania, unde vor susține meciuri amicale cu formații din eșaloanele inferioare din Peninsula Iberică. După revenirea în țară, vor mai fi programate două partide de verificare, după care se va intra în linie dreaptă pentru startul oficial al returului.

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima a returului Ligii 3.