shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii au reluat antrenamentele pentru partea secundă a campionatului

lot-otelul-reunire

Lotul Oțelului a încheiat perioada de vacanță și astăzi a reluat antrenamentele în vederea pregătirii pentru partea secundă a sezonului 2021/22 a Ligii 3, seria 2. Managerul tehnic Dorinel Munteanu a avut sub comanda sa, la prima ședință de antrenament a anului, 26 de jucători, urmând ca în perioada următoare să se definitiveze lotul cu care va fi abordată pregătirea de iarnă.

Iată lotul care a fost prezent astăzi la reunire:

  • Portari: Gabriel Ursu, Cosmin Dur-Bozoancă, Darius Paharnicu
  • Fundași: Ștefan Farcaș, Andrei Rus, Cristian Sîrghi, Alberto Țica, Costin Ghiocel, Francois Yabre, Gabriel Nedelea, Valentin Niculae, Laurențiu Hagiu, Cosmin Mereuță
  • Mijlocași: Ionuț Neagu, Deniș Cireș, Marc Cireș, Mihai Adăscăliței, Dumitru Demian, Vasile Jardan, Alin Nica, Juri Cisotti, Marius Savu
  • Atacanți: George Cîrjan, Vadim Cricimar, Alejandro Râpan, Jack Henry Serrant-Green

În componența lotului aflat astăzi la reunire au fost prezenți jucătorii noi cu care SC Oțelul Galați a încheiat angajamente: Cosmin Dur-Bozoancă (portar), Alberto Țica (fundaș stânga), Mihai Adăscăliței (mijlocaș central), Marius Savu (mijlocaș central), dar și două noutăți: Jack Henry Serrant-Green (atacant, 27 ani) și Laurențiu Hagiu (fundaș central, 18 ani).

La capitolulul plecări, clubul a ajuns la un acorduri de reziliere cu Maxim Cojocaru (fundaș central), Fernando Dobre (mijlocaș central), Alexandru Uțiu (portar) și Andrei Vaștag (mijlocaș central). De asemenea, staff-ul tehnic a renunțat la serviciile juniorilor Gabriel Tănasă și Eduard Angheluță care, cel mai probabil, se vor întoarce la clubul de care aparțin, CSM Galați.

Oțelarii vor efectua ședințe de pregătire în această săptămână la Galați, urmând ca luni, 17 ianuarie, lotul roș-alb-albastru să se deplaseze la Vatra Dornei unde vor efectua un stagiu centralizat în care se va pune accent pe acumulările fizice.

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 2022 se va disputa pe 12 martie, pe terenul formației CS Făurei, în etapa 16 a Ligii 3, seria 2.