shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii au reluat antrenamentele pentru partea secundă a sezonului

reunire-alergare-iarna

Foto: Sportul Ilustrat

Lotul Oțelului a încheiat perioada de vacanță și astăzi a reluat antrenamentele în vederea pregătirii pentru partea secundă a sezonului 2020/21 a Ligii 3, seria 2. Tehnicianul Petre Grigoraș a avut sub comanda sa la prima ședință de antrenament a anului 26 de jucători, urmând ca în perioada următoare să se definitiveze lotul cu care va fi abordată pregătirea de iarnă.

Iată lotul care a fost prezent astăzi la reunire:

 • Portari: Iulian Dinu, Gabriel Ursu, Adriano Doană
 • Fundași: Costin Ghiocel, Cristian Sîrghi, Bogdan Crihană, Ștefan Farcaș, Cosmin Mereuță, Ștefan Stancu, Dan Popescu, Marius Sevastian, Mihai Manău
 • Mijlocași: Ionuț Neagu, Denis Cireș, Florin Dobre, Andreas Iani, Georgian Păun, Alin Nica, Bogdan Gavrilă, Stelian Cucu, Cosmin Stoian, George Bârlădeanu, Filip Dima, Alexandru Alecu
 • Atacanți: George Cîrjan, Ovidiu Grădinaru

Au lipsit motivat: Aurelian Petrache (mijlocaș) și Gabriel Răducan (atacant).

În componența lotului aflat astăzi la reunire au fost și două noutăți: mijlocașul defensiv Stelian Cucu, 31 ani (Concordia Chiajna) și mijlocașul dreapta George Bârlădeanu, 32 ani (Sporting Liești).

Stelian Nicolae Cucu, născut pe 15 septembrie 1989, la Galați, este un mijlocaș defensiv care poate acoperi și postul de fundaș central. A debutat la Dunărea Galați în eșalonul secund în 2005, a fost împrumutat la Concordia Chiajna în sezonul 2010/2011, iar apoi a făcut pasul în Liga 1 la Oțelul. După retrogradarea echipei în divizia secundă a ajuns la FC Botoșani, apoi a mai evoluat pentru Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și în stagiunea actuala din nou la Concordia Chiajna.

George Bârlădeanu, născut pe 19 februarie 1988, la Galați, evoluează pe postul de mijlocaș dreapta, dar poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv în spatele vârfului sau chiar atacant. Este format de Dunărea Galați, formație pentru care e debutat în 2004, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Iași, Unirea Urziceni, fiind parte a lotului care a obținut titlul de campioană a României, Farul Constanța, Oțelul Galați (Liga 1 și Liga 3) și Sporting Liești.

La capitolulul plecări, clubul a ajuns la un acord de reziliere cu atacantul Marius Matei, acesta urmând a încheia înțelegerea contractuală cu SC Oțelul Galați în această iarnă.

Staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați a planificat deja perioada de pregătire pe care roș-alb-albaștrii o vor avea înainte de retur, una care va cuprinde atât partea de acumulări fizice, cât și cea de meciuri de verificare. Iată programul complet pe care îl va avea lotul Oțelului în perioada de pregătire:

 • 18 ianuarie – reunirea lotului
 • 19-20 ianuarie – vizita medicală
 • 26 ianuarie – Gloria Buzău (L2) vs SC Oțelul Galați
 • 29 ianuarie – 12 februarie – Cantonament Câmpulung Moldovenesc
 • 17 februarie – CSM Rm. Sărat (L3) vs SC Oțelul Galați
 • 20 februarie – SC Oțelul Galați vs CSM Rm. Sărat (L3)
 • 24 februarie – SC Oțelul Galați vs Sporting Vaslui (L3)
 • 27 februarie – SC Oțelul Galați vs Metalul Buzău (L3)
 • 5 martie – Meci școală SC Oțelul Galați

Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 13 martie 2011, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, seria 2.