shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii continuă pregătirea fizică pentru retur

jucatori-reunire-19

Oțelarii continuă pregătirea pentru retur și astăzi au intrat în cea de-a doua săptămână de acumulări fizice, stagiu centralizat ce se desfășoară în Galați sub comanda staff-ului tehnic, dar mai ales a preparatorului fizic Ionel Tămășanu. Roș-alb-albaștrii efectuează zilnic câte două ședințe de antrenament pentru a fi pregătiți pentru perioada jocurile oficiale și, în cele din urmă, pentru partea secundă a campionatului.

Continuăm ceea ce am început în tur și sper la finalul campionatului să ne îndeplinim acest obiectiv măreț care ne-ar onora atât pe noi, cât și întreg orașul. Nu am făcut prea mult schimbări la nivelul lotului, dar au fost modificări la obiect, pe posturile unde aveam nevoie de întăriri, achiziții în conformitate cu cerințele staff-ului tehnic. Avem această primă perioadă de pregătire pe care o facem în Galați, apoi urmează un turneu în Spania în care vom disputa 5 jocuri amicale în compania unor echipe destul de puternice. Sper să avem parte de vreme bună acolo ca să ne putem face treaba cât mai profesionist și să fim pregătiți la debutul returului”, a declarat Valentin Ștefan, managerul general al SC Oțelul Galați.

După stagiul de pregătire fizică, oțelarii își vor muta „cartierul general” în Almeria, Spania, unde vor lucra la omogenizarea relațiilor de joc, urmând a susține meciuri amicale cu formații din eșaloanele inferioare din Peninsula Iberică. După revenirea în țară, vor mai fi programate două partide de verificare, după care se va intra în linie dreaptă pentru startul oficial al returului.

Iată programul complet al meciurilor de pregătire pe care oțelarii le vor susține în această perioadă precompetițională:

6

februarie: SC Oțelul Galați – Huércal-Overa CF

8

februarie: SC Oțelul Galați – Cuevas CF

12

februarie: SC Oțelul Galați – Lorca Deportiva CF

14

februarie: SC Oțelul Galați – Universidad Católica De Murcia CF

17

februarie: SC Oțelul Galați – CD Comarca del Mármol – Macael

21

februarie: SC Oțelul Galați – Metalul Buzău

23

februarie: SC Oțelul Galați – Unirea Slobozia

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima a returului Ligii 3.