shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii continuă pregătirile pentru retur

antrenament-rosu

Lotul de jucători al SC Oțelul Galați, alături de staff-ul tehnic, continuă antrenamentele din cantonamentul ce se desfășoară la stadionul Oțelul, perioadă de acumulare în care se pune accent pe pregătirea fizică.

Oțelarii efectuează câte două ședințe de pregătire în fiecare zi, urmând ca la finalul acestui proces de pregătire să aibă loc un joc-școală între jucătorii echipei. Pe 7 februarie este programat primul joc amical al iernii, la Galați, cu Dacia Unirea Brăila (Liga 2), iar pe 9 februarie oțelarii se vor deplasa pe terenul formației Academica Clinceni (Liga 2), în alt meci de verificare.

Ne așteaptă o parte secundă a campionatului foarte intensă, dar muncim cu toții pentru ca la final să fim cei care vor sărbători promovarea în Liga 2. Acesta este obiectivul echipei, consider că este un obiectiv în conformitate cu istoria clubului. Am reușit să aducem jucători de calitate, ce au evoluat în eșaloanele superioare, cred ca vor aduce un plus echipei alături de ceilalți jucători pe care îi avem în cadrul lotului”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenor SC Oțelul Galați.

În perioada 16-25 februarie se va desfășura cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Antalya (Turcia), acolo unde sunt programate alte 3 partide de verificare, adversarii urmând a fi anunțați în curând.