shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, doar remiză la Ianca: 1-1 cu Viitorul

cisotti-ianca-otelul

SC Oțelul Galați a remizat, scor 1-1 (0-0), partida susținută pe terenul formației Viitorul Ianca, în etapa a 13-a a Ligii 3, seria 2. Oțelarii au dominat în totalitate jocul, însă au intrat cu scor alb la cabine, deși au irosit o multitudine de ocazii în primul mitan. După pauză, elanul ofensiv al roș-alb-albaștrilor a continuat, dar scorul a fost deschis de gazde, prin Dan Popa (67). Elevii lui Dorinel Munteanu au revenit destul de rapid în joc prin golul egalizator reușit de Vadim Cricimar (72) și au început o cursă pentru obținerea celor trei puncte, însă fără rezultat pe tabela de scor, în ciuda faptului că și-au creat șanse importante de a marca.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Niculae – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai evoluat: Dobre, Vaștag și Cîrjan.

Din cauza refuzului clubului gazdă, partida Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați nu putut fi transmisă în direct de #OtelulTV. Deși regulamentul FRF permite cluburilor de a filma meciurile competiției, oficialii clubului organizator au făcut un abuz cu sprijinul Poliției Locale și au adus un prejudiciu de imagine fotbalului nerespectând principiile de fair-play și echitate sportivă.

În runda următoare, cea cu numărul 14, SC Oțelul Galați va primi vizita formației CSM Focșani, liderul seriei în urma rezultatelor din etapa curentă. Jocul va avea loc sâmbătă, 27 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul.