shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, eșec la debutul în campionat: 1-2 cu Sporting Liești

cisotti-liesti

SC Oțelul Galați a pierdut, scor 1-2 (0-1), jocul din etapa inaugurală a sezonului 2021/22 a Ligii 3, pe terenul formației Sporting Liești. Partida a fost decisă de fazele fixe, gazdele reușind să deschidă scorul prin Dănuț Munchiu (13), dintr-o lovitură liberă frumos executată și stabilind scorul cu care s-a intrat la cabine. După pauză, oțelarii au presat mai mult și au obținut egalarea dintr-o lovitură de pedeapsă dictată în urma unui henț la un șut al lui Cireș și executată fără emoții de Juri Cisotti (57), însă pe un contraatac cei de la Liești au pătruns pe flancul nostru drept, iar Andrei Rus a faultat un jucător advers, iar abitrul a fost nevoit să arate punctul cu var. A executat Stelian Cucu (70) și a închis în cele din urmă tabela, roș-alb-albaștrii nereușind să restabilească egalitatea pe tabelă în ciuda faptului că au forțat pe final. De menționat și eliminarea gratuită a lui Demian spre sfârșitul jocului, în urma unei ciocniri înaintea unei lovituri de colț.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Uțiu – Rus, Sîrghi, Yabre, Niculae – Neagu (cpt), Cireș, Jardan – Demian, Cîrjan, Cisotti. În repriza secundă au mai evoluat: Cricimar, Nica și Vaștag.

În următoarea etapă, SC Oțelul Galați va primi vizita celor de la Sportul Chiscani, în etapa 2 a Ligii 3, seria 2. Jocul va avea loc sâmbătă, 4 septembrie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

Dănuț Munchiu (13), Stelian Cucu (70 – penalty) / Juri Cisotti (57 – penalty)