shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii încep astăzi lupta: Primul front la Rm. Sărat

otelul-braila3

SC Oțelul Galați va debuta astăzi în stagiunea 2020/2021 a Ligii 3, seria 2, într-o partidă ce se va disputa pe terenul formației CSM Rm. Sărat. Jocul din etapa inaugurală se va disputa cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Rm. Sărat.

Întotdeauna prima evoluție este importantă, aș dori să văd cum se prezintă echipa și în meciurile oficiale, în competiție. Din fericire, am la dispoziție și jucători cu experiență, cu care am mai lucrat în urmă cu ceva ani și care au venit cu sufletul la Oțelul, ca și mine de altfel. Sperăm să aducem o mică bucurie suporterilor frumoși ai Galațiului și să reușim să promovăm în liga secundă deocamdată. Sper să debutăm cu o victorie care să ne dea încredere pentru meciurile următoare”, a declarat Petre Grigoraș, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Negară Răzvan – Vaslui, acesta urmând a fi asistat la cele două tușe de Vițelaru Cosmin – Vaslui și Caba Bogdan Vasile – Darabani. Observatori au fost desemnați Gheorghe Ştefan – Brăila și Stănescu Florin – Dragomireşti.