shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, încrezători înaintea startului oficial al campionatului

bordieanus

SC Oțelul Galați va debuta vineri în sezonul 2018/2019 al Ligii 3, într-o partidă pe terenul formației CSM Pașcani. Jocul din etapa inaugurală se va disputa cu începere de la ora 18:00, pe stadionul CFR din Pașcani.

Antrenorul Oțelului, Stelian Bordieanu, speră într-un debut pozitiv în noua stagiune, în condițiile în care adversarul din prima etapă, CSM Pașcani, se va prezenta cu o echipă mult schimbată față de sezonul precedent. De asemenea, tehnicianul oțelar are încredere în propria echipă și în sprijinul fanilor pentru a reuși la final atingerea obiectivului: promovarea în Liga 2.

Ne așteaptă un joc dificil, mai ales că va fi primul meci al sezonului, iar orice început este greu. Suntem pregătiți, ne-am antrenat în această perioadă, toată lumea a muncit pentru a ne prezenta cât mai bine la startul competiției și mai departe pe parcursul acesteia. Formația din Pașcani este una schimbată din temelii față de sezonul precedent, acum formează un grup omogen având în componență mulți jucători din Iași care evoluează de mult timp împreună. Acest lucru ne determină să tratăm această partidă cu maximă concentrare, sperăm să avem un debut bun de campionat și să ne întoarcem la Galați cu cele trei puncte puse în joc. Ne așteaptă un sezon greu, va fi o luptă de anduranță, trebuie să o luăm pas cu pas și la final să ne atingem obiectivul. În această luptă avem mare nevoie și de suporterii noștri, ei reprezintă sufletul și forța acestui club, împreună putem reuși să readucem Oțelul în prim plan”, a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Și președintele SC Oțelul Galați, Cornel Romeo Moisescu, a ținut să transmită un mesaj comunității oțelare înainte de startul noului campionat.

Avem în față un nou început, al treilea sezon de la renaștere. Spiritul de luptători al oțelarilor căliți în focuri grele ne va călăuzi spre marile victorii. Prima stație: Pașcani. Meci cu meci să demonstrăm că merităm să ducem palmaresul Oțelului mai departe, victoriile sunt ale noastre! Am încredere maximă în jucători și staff-ul tehnic. Sunt optimist după noile schimbări de la Oțelul. Să facem din jocul și rezultatele Oțelului momente de mândrie pentru gălățenii noștri, pentru cei care ne susțin și cred în noi”, a declarat Cornel Romeo Moisescu, președintele SC Oțelul Galați.