shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, o nouă provocare: vineri, ora 14:00, la Focșani

otelul-csu3

SC Oțelul Galați se va deplasa vineri, 8 noiembrie, pe terenul formației CSM Focșani 2007, în etapa 12 a Ligii 3. Partida se va disputa pe stadionul Milcovul din Focșani, cu începere de la ora 14:00.

Înaintea acestei runde, oțelarii se clasează pe locul 5 în clasament, cu un total de 21 puncte, fiind penalizati cu 4 puncte în urma unei decizii a Comisiei de Disciplină şi Etică, însă momentan se așteaptă decizia finală după ce clubul nostru așteaptă motivarea pentru a face recurs. Roș-alb-albaștrii au obținut pe teren 8 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, având golaveraj 19-11. De cealaltă parte, CSM Focșani ocupă locul 6, cu 18 puncte acumulate și o linie de clasament ce cuprinde 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 12-11.

Este provocarea cu numărul 12 pentru noi. Jucăm împotriva unei echipe bune a seriei, chiar dacă în acest tur nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Luați invididual au un lot foarte bun pentru nivelul ligii 3. Va fi un meci dificil pentru noi în condițiile în care lipsesc 3 jucători titulari și mai avem încă 2 în recuperare, dar sperăm ca până la ora jocului să fie apți. Cu siguranță vom încerca să scoatem cât se poate de mult din acest meci, fiecare partidă este o nouă provocare, o nouă experiență pentru tinerii noștri jucători. Trebuie să menținem, indiferent de problemele de lot, aceeași stare de spirit, aceeasi disponbilitate la efort și sacrificiu”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.