shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii revin după pauză și câștigă spectaculos la Tg. Secuiesc: 4-3 cu KSE

otelul-rosu-19

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 4-3 (2-3), partida susținută pe terenul formației KSE Tg. Secuiesc, în etapa 9 a Ligii 3, seria 1.

Scorul a fost deschis de Marius Matei cu un șut plasat la colțul lung din afara careului (min. 9), dar gazdele au întors rapid prin reușitele lui Emanuel Popa (min. 13) și Zsolt Tanko (min. 16). Oțelarii au egalat pe tabelă prin golul înscris de Cosmin Stoian, șut puternic din apropierea punctului cu var (min. 28), dar cei de la KSE au reușit să intre la vestiare în avantaj după ce Emanuel Popa a bifat dubla din penalty (min. 39). La reluare, roș-alb-albaștrii au intrat mult mai determinați și au izbutit să întoarcă soarta jocului prin alte două goluri marcate de Marius Matei, acțiune individuală purtată în flancul stâng, pătrundere în careu și șut cu interiorul la vinclu (min. 58) și finalizare simplă cu latul din interiorul careului (min. 72), hattrick-ul reușit de vârful oțelar consfințind astfel rezultatul final al jocului.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Pop, Ghiocel (cpt), Puțanu, Manău – Stoian, Crihană, Pleșa, Zărnescu – Matei, Cîrjan. Au mai evoluat: Munteanu, Dima, Țicămucă și Cireș.

Acest joc a reprezentat debutul unui nou jucător promovat din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru, Denis Cireș bifând prima sa prezență ca senior al Oțelului.

Următorul joc al oțelarilor va avea loc tot în deplasare, vineri, 25 octombrie, pe terenul liderului Aerostar Bacău. Partida se va disputa cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Aerostar.