shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oţelarii şi-au încântat din nou suporterii

bucurie-gol-otelul

Încă o etapă punctată de SC Oţelul Galaţi şi încă un scor fluviu, 10-0, contra celor de la Juventus Toflea. Pe lângă scorul stabilit la final, evoluţia jucătorilor a încântat publicul din tribună, indiferent că vorbim de copii de câţiva ani sau de suporteri cu zeci de ani de experienţă. Toată lumea a plecat de la stadion fericită că Oţelul a mai bifat o victorie în drumul spre promovare, iar maniera în care a făcut-o i-a convins pe toţi că la Galaţi se naşte o nouă echipă puternică. Sperăm doar că cei prezenţi să povestească şi prietenilor sau cunoştinţelor despre atmosfera de pe Siderurgistul şi că la meciurile Oţelului se dau goluri multe, astfel încât să reuşim să atragem cât mai mulţi oameni la partidele echipei noastre.
Golurile oţelarilor au fost marcate de: Ţîmpău (min. 4), Postelnicu (min. 9), Ionuţ Codreanu ( min. 28), Gheorghe( min. 34, 35, 40, 44), Lepădatu ( min. 73), Pavel ( min. 82), Mănău ( min. 83).
Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Bordieanu, Neagu, Scutaru (min. 55 Păduraru), Codreanu Ruben, Ciurea, Dajbog ( min. 66 Mănău) , Postelnicu, Codreanu Ionuţ, Tudosă (min. 54 Lepădatu), Gheorghe, Ţîmpău( min. 46 Pavel).
La această partidă, suporterii prezenţi în tribune au reuşit să adune suma de 2864 lei, suma care merge ca de obicei către echipele clubului gălăţean. Mulţumim tuturor celor ce au contribuit cu bani în urnele de donaţii.
A fost o onoare pentru noi să îi avem alături pe Vali Ştefan şi Gelu Popescu, care au executat lovitura de începere a partidei, dar şi pe Ion Viorel venit să îşi susţină foştii colegi. Prezenţa celor trei a fost foarte apreciată de public.