shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, stagiu de pregătire la Poiana Brașov

alergare-juicatori

Jucătorii și staff-ul tehnic SC Oțelul Galați se deplasează astăzi la Poiana Brașov unde vor efectua un stagiu de pregătire centralizat de două săptămâni, în perioada 11-23 iulie 2022. Astfel, oțelarii vor avea parte de un program intensiv de acumulare în care se va pune accent pe antrenamentele fizice, dar vor avea parte și de meciuri de pregătire.

Delegația roș-alb-albastră va fi cazată la Hotelul Piatra Mare, unde vor avea parte de toate facilitățile necesare: restaurant, sală de forță, sală de conferințe, saună, salină și bazine refacere. Antrenamentele se vor desfășura la Campo Verde, complex special pentru pregătirea complexă a sportivilor ce dispune de terenuri cu iarbă naturală, pistă de alergare, terenuri de tenis, sală de forță-fitness și vestiare.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a convocat un lot de 26 de jucători, dar este posibil ca în stagiul de pregătire să mai sosească întăriri pentru noua stagiune a Ligii 2.

Iată lotul SC Oțelul Galați deplasat în cantonament:

P

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Rareș Pop, Darius Paharnicu

F

Fundași: Cristian Sîrghi, Francois Yabre, Charlie Mabussi, Ștefan Farcaș, Costin Ghiocel, Andrei Rus, Gabriel Nedelea

M

Mijlocași: Ionuț Neagu, Juri Cisotti, Alin Nica, Ricardo Kip, Denis Cireș, Vasile Jardan, Mihai Adăscăliței, Laurențiu Maxim, Ștefan Stavrositu, Mario Mitoi, Denis Bordun, Alejandro Râpan

A

Atacanți: George Cîrjan, Valmir Berisha, Răzvan Gorovei, Robert Băceanu

SC Oțelul Galați a ajuns la un acord cu Unirea Braniștea, formație recent promovată în Liga 3, pentru transferul temporar, sub formă de împrumut, a jucătorilor Gabriel Ursu, Marc Cireș și Valentin Oniciu. Aceștia sunt încă juniori eligibili pentru Liga 3 și vor avea șansa de a evolua mai mult în meciurile oficiale din sezonul 2022/23.

În stagiul de pregătire de la Poiana Brașov, SC Oțelul Galați are programate 4 jocuri de verificare: FC Buzău (13 iulie), Unirea Slobozia (16 iulie), FC Brașov (19 iulie) și Metaloglubus București (22 iulie).

După revenirea din cantonamemnt, oțelarii vor disputa o ultimă partidă înainte de debutul în campionat, pe 30 iulie, pe teren propriu, în compania formației secunde a celor de la Farul Constanța. Prima etapă în noua stagiune a Ligii 2 este programată sâmbătă, 6 august.