shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, stagiu de pregătire sponsorizat în Spania

otelul-rosu-19

Jucătorii și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați continuă pregătirile pentru returul Ligii 3. În această perioadă precompetițională, antrenorul Alexandru Ciobanu a pus accent pe pregătirea fizică, iar în cea de-a doua parte (7-21 februarie) roș-alb-albaștrii își vor muta activitatea în Almeria, Spania, unde vor susține meciuri amicale cu formații din Tercera Division a Peninsulei Iberice.

Stagiul de pregătire, sponsorizare din partea Palomares Beach Apartamentos

Pentru a evita anumite speculații sau interpretări, SC Oțelul Galați anunță faptul că acest stagiu de pregătire, ca și în anul precedent, va fi susținut de Palomares Beach Apartamentos printr-o sponsorizare consistentă venită din partea unor parteneri care au fost mereu alături de clubul nostru în perioadele dificile. Din acest motiv, precizăm că Oțelul va beneficia de condiții foarte bune de pregătire, iar acest sprijin trebuie apreciat de întreaga comunitate oțelară în contextul în care sponsorizarea este unidirecțională, dedicată acestui scop la inițiativa sponsorilor, în caz contrar clubul neavând resursele pentru a organiza un cantonament nici măcar la baza sportivă Oțelul.

Meciuri amicale pentru oțelari

Antrenorul principal Alexandru Ciobanu a programat primul meci amical din noul an sâmbătă, 1 februarie, de la ora 12:00, pe terenul formației Agrostar Tulucești. În Spania, oțelarii vor disputa 5 meciuri de pregătire, numele adversarilor, preponderent din Tercera Division, urmând a fi anunțate în perioada imediat următoare. După revenirea în țară, programată pe 21 februarie, va mai avea loc un meci amical, în companiei formației Metalul Buzău, după care se va intra în linie dreaptă pentru startul oficial al returului.

Pe 7 martie începe returul

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 7 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima a returului Ligii 3.