shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, succes categoric: 4-0 cu Viitorul Ianca

otelul-ianca-4-0

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 4-0 (1-0), partida susținută pe teren propriu, în compania formației Viitorul Ianca, în etapa a 4-a a Ligii 3, seria 2.

Oțelarii au dominat categoric pe întreaga durată a jocului și au deschis scorul prin Juri Cisotti (40), acesta reușind să transforme un penalty obținut de Ionuț Neagu, stabilind și rezultatul cu care s-a intrat la cabine. După pauză, presiunea oțelară a continuat la poarta adversă și Denis Cireș (54) a dublat scorul după o acțiunea frumoasă purtată de Alin Nica pe flancul stâng. Apoi, marcatorul primului gol Juri Cisotti a reușit dubla (57), iar pe final Dorinel Munteanu mută inspirat prin introducerea lui Maxim Cojocaru înaintea unei lovituri de colț, iar fundașul central moldovean înscrie cu capul (87) și închide tabela de marcaj.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început jocul în următoarea formulă: Uțiu – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Niculae – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Cricimar, Nica. Au mai evoluat în repriza secundă: Vaștag, Cîrjan, Râpan, Dobre și Cojocaru.

În runda următoarea, cea cu numărul 5, roș-alb-albaștrii se vor deplasa pe terenul formației CSM Focșani. Partida va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul din Focșani.