shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii, victorie pentru fotoliul de lider: 1-0 cu CSM Focșani

jardan-gol

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 1-0 (0-0), partida susținută pe teren propriu în compania formației CSM Focșani, în etapa a 14-a a Ligii 3, seria 2. Singurul gol al oțelarilor a fost marcat în minutul 60, atunci când Vasile Jardan (foto) a trimis din cădere puternic, sub transverală, o minge așezată cu capul de George Cîrjan. Roș-alb-albaștrii au controlat de altfel pe întreaga durată a jocului, irosind și alte ocazii importante, prin Cireș, respectiv Nica și Jardan, ambii trecându-și în cont câte o bară.

După acest rezultat, oțelarii recâștigă fotoliul de lider al clasamentului, chiar de la CSM Focșani, formație față de care Oțelul se află acum la două lungimi, cu o singură etapă de disputat în acest an.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Niculae – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Cîrjan, Nica. În repriza secundă au mai evoluat: Vaștag, Farcaș, Dobre și Cricimar.

În runda următoarea, cea cu numărul 15 și ultima ce se va mai disputa în acest an calendaristic, SC Oțelul Galați va evolua tot pe teren propriu, în compania formației Dinamo Bacău. Partida va avea loc cu începere de la ora 13:00, pe stadionul Oțelul.