shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii vor trei puncte la Râșnov

bucurie-otelul-echipa

SC Oţelul Galaţi va evolua sâmbătă pe terenul formaţiei Cetate Râşnov, iar cele trei puncte puse în joc reprezintă obiectivul stabilit de jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei noastre. Deşi în etapele precedentele nu au traversat o formă foarte productivă, oţelarii speră la un succes în această deplasare, o victorie de moral ce le-ar da un alt elan pentru finalul turului de campionat.

Alexandru Ciobanu,antrenor SC Oţelul Galaţi: Avem ceva probleme de lot cauzate de accidentări, dar sperăm ca până la ora jocului de la Râşnov să mai recuperăm jucători. Va fi o partidă grea, cei din Râşnov formează o echipă redutabilă mai ales pe teren propriu. Trebuie să strângem rândurile şi să ieşim din această perioadă mai dificilă, aştept un reviriment în cadrul lotului şi împreună să putem redresa situaţia actuală. Îmi doresc să obţinem o victorie sâmbătă, sunt trei puncte importante puse în joc, iar un succes ne poate da un moral bun înaintea ultimelor trei partide din acest tur, având în vedere că întâlnim numai formaţii clasate în jumătatea superioară a clasamentului.

George Bârlădeanu, mijlocaş SC Oţelul Galaţi: Mergem în această deplasare pentru a lua toate cele trei puncte, ne interesează doar victoria din acest joc. O sa avem un sfârşit de tur greu, cu meciuri în faţa contracandidatelor noastre pentru promovare, dar trebuie să rămânem acolo sus pentru a ataca cu alt elan şi partea a doua campionatului.

Oțelarii se vor deplasa astăzi către localitatea brașoveană, urmând ca partida Cetate Râşnov – SC Oțelul Galați să se dispute sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Bucegi din Râșnov.