shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul a depășit borna 100 de goluri în partida cu Siretul Piscu

otelul-piscu

SC Oțelul a făcut din nou spectacol în Liga a IV-a, învingând cu 16-1 pe AS Siretul Piscu, în etapa cu numărul 15 din divizia județeană Galați. Totodată, formația roș-alb-albastră a ajuns la o bornă istorică, golul 100 în acest sezon fiind marcat de către Daniel Pavel în minutul 16 al partidei.

Meciul a început cu golul lui Bahnaşu din minutul 4, jucătorul transferat de la Metalosport continuându-și recitalul în minutele 30, 35, 39, 47 și 85 și amenințând deja pozițiile de golgeteri deţinute de către Frunză și Pavel. Interesant este că, în ciuda scorului, Siretul Piscu a egalat la unu. Ce a urmat însă a fost un galop de sănătate al echipei noastre care a mai marcat prin Daniel Pavel de 3 ori, Perju de 3 ori, Frunză, Napîrlică, Neagu și Ţâmpău.

SC Oțelul Galați: C.Tofan – Neagu, Scutaru, R. Codreanu (51’ Păduraru), Ciurea (60’ Ţâmpău) – I.Codreanu, Napîrlică, Tudosă (60’ Serea) – Perju, Pavel (55’ A. Frunză), Bahnaşu. Antrenor: Stelian Bordieanu

La partidă au asistat aproximativ 1000 de spectatori, care au donat în total suma de 1033 de lei, ce va fi folosită pentru cheltuielile curente ale clubului.