shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul a depășit borna 100 de goluri în partida cu Siretul Piscu

otelul-piscu

SC Oțelul a făcut din nou spectacol în Liga a IV-a, învingând cu 16-1 pe AS Siretul Piscu, în etapa cu numărul 15 din divizia județeană Galați. Totodată, formația roș-alb-albastră a ajuns la o bornă istorică, golul 100 în acest sezon fiind marcat de către Daniel Pavel în minutul 16 al partidei.

Meciul a început cu golul lui Bahnaşu din minutul 4, jucătorul transferat de la Metalosport continuându-și recitalul în minutele 30, 35, 39, 47 și 85 și amenințând deja pozițiile de golgeteri deţinute de către Frunză și Pavel. Interesant este că, în ciuda scorului, Siretul Piscu a egalat la unu. Ce a urmat însă a fost un galop de sănătate al echipei noastre care a mai marcat prin Daniel Pavel de 3 ori, Perju de 3 ori, Frunză, Napîrlică, Neagu și Ţâmpău.

SC Oțelul Galați: C.Tofan – Neagu, Scutaru, R. Codreanu (51’ Păduraru), Ciurea (60’ Ţâmpău) – I.Codreanu, Napîrlică, Tudosă (60’ Serea) – Perju, Pavel (55’ A. Frunză), Bahnaşu. Antrenor: Stelian Bordieanu

La partidă au asistat aproximativ 1000 de spectatori, care au donat în total suma de 1033 de lei, ce va fi folosită pentru cheltuielile curente ale clubului.

 

 

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer