shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul a încheiat seria meciurilor de pregătire din Antalya

meci2b

SC Oțelul Galați a pierdut, scor 0-2 (0-2), în fața liderului Regionalliga Südwest Germania L4, SVV Ulm, în ultima partidă de pregătire din cantonamentul din Antalya. Nemții au deschis scorul în minutul 21 în urma unei lovituri de colț și apoi au majorat diferența în minutul 39 printr-o finalizare din interiorul careului oțelar.

Manangerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Nedelea – Zivulic, Cisotti, Gorovei – Mitoi, Chirițoiu, Ursu. Au mai evoluat: Pop, Farcaș, Sîrghi, Adăscăliței, Panait, Ciobanu, Cruceru, Nica, Jardan, Maxim.

În stagiul centralizat din sudul Turciei, oțelarii au disputat următoarele partide:

Iată programul pe care îl va avea lotul Oțelului în perioada meciurilor de pregătire:

SC Oțelul Galați – KF Besa Dobërdoll 0-0

SC Oțelul Galați – FK Olympic Tashkent 1-1

SC Oțelul Galați – SVV Ulm 0-2

După revenirea în țară, roș-alb-albaștrii vor mai disputa o partidă de verificare înainte de reluarea oficială a Ligii 2. Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 2023 se va disputa în jurul datei de 25 februarie, pe terenul formației CSM Slatina, în etapa 17 a Ligii 2. Apoi, oțelarii vor primi pe teren propriu vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc (4 martie) și se vor deplasa pe terenul formației CSC Dumbrăvița (11 martie), în ultima rundă a sezonului regular.