shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oţelul, calificare în Cupa României

Siretul Piscu - SCOG

Siretul Piscu – SCOG

Suporter Club Oțelul Galați reușește să treacă în etapa următoare a Cupei României – faza județeană – învingând echipa Siretul Piscu, cu scorul de 3-1 (6-1 la general). Primul gol a fost înscris după eroarea unui jucător advers, acesta marcând în propria poartă, dintr-o centrare venită din partea dreaptă, în minutul 31.

Apoi, în minutul 76, Robert Gheorghe, o tânără speranță a fotbalului gălățean, primește o pasă lobată peste apărarea celor de la Piscu și, cu un șut la colțul scurt, reușește să-l învingă pe portarul gazdelor. Siretul Piscu a reușit să reducă din diferență mulțumită terenului denivelat, la o minge banală, portarul nostru nereuşind să prindă mingea, aceasta scurgându-se în poarta noastră.

Golul de 3-1 pentru echipa noastră a fost marcat de atacantul Alexandru Perju, în minutul 85, dintr-o centrare venită din lateral de la Robert Gheorghe.

Echipa noastră va întâlni în semifinalele competiției pe Unirea Braniștea în dublă manşă. Programul va fi anunțat ulterior.

Antrenorul Stelian Bordieanu a folosit următoarea formulă: C.Tofan – R.Neagu, A.Scutaru (R.Codreanu), F.Păduraru, Ciurea (cpt.) – Dajbog, Postelnicu (S.Ilie), R.Gheorghe, Manău (Cristof) – Al.Perju, D.Pavel (Napîrlică).