shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul, cea mai bună academie de fotbal din Galați

juniori-b-2018

Federația Română de Fotbal anunță încheierea procesului de clasificarea a academiilor de fotbal pentru copii și juniori pentru sezonul 2019-2020.

107 cluburi din 108 participante în competițiile de juniori FRF au depus cereri de clasificare, iar SC Oțelul Galați a obținut 38,50 de puncte, reușind să se claseze pe locul 43 în topul național și pe prima poziție la nivel local, atât județean, cât și al municipiului Galați, fiind un reper important al sectorului juvenil și pe plan regional.

Procedura de evaluare a acoperit 7 domenii fundamentale pentru performanța în fotbalul juvenil: strategie și filozofie, echipe și jucători, staff tehnic, staff suport, antrenamente și meciuri, infrastructură și facilități, rezultate. Documentația SC Oțelul Galați necesară pentru procedura de clasificare a academiilor de fotbal pentru copii și juniori din România a fost întocmită de Mihai Ciobanu, manager general al clubului în perioada de auditare, alături de toți antrenorii din cadrul CCJ, respectiv Marian Brăilescu, brand manager, verificată apoi de Comisia de Clasificare a FRF creată în acest sens, având ca obiectiv evaluarea relevanței și calității informațiilor trimise de aplicant.

REZULTATELE FINALE POT FI GĂSITE PE SITE-UL FRF.RO

FRF a demarat în 2019 procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii și juniori și centrelor pentru fotbal juvenil din România. Proiectul a fost configurat cu sprijinul companiei olandeze NMC Bright, care are peste 15 ani de experiență în evaluarea, clasificarea și activitatea de consultanță a academiilor de fotbal europene. Evaluarea academiilor este un proces ce va avea loc anual.

În urma acestor rezultate care atestă faptul că dispunem de cea mai bună academie din Galați, așteptăm toții copii care vor să practice fotbalul la nivel de performanță să îmbrace tricoul roș-alb-albastru al Oțelului și să reprezinte cu mândrie orașul nostru!