shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul continuă seria victoriilor în Spania

stire12

SC Oțelul Galați a obținut cel de-al patrulea succes din tot atâtea meciuri disputate în stagiul de pregătire din Spania, după ce a învins, scor 2-0 (0-0), formația UCAM B Murcia. Golurile oțelarilor au fost reușite de Andrei Antohi, cel care a reluat simplu cu latul din apropierea porții, și Cosmin Neagu, dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de Cosmin Stoian.

Oțelul a aliniat la start următorul 11: Iliescu – Vasile, Gîță (cpt), V. Moglan, Sălăgeanu – Bordieanu, Chiriac – Munteanu, Codreanu, Zaharia –  Cîrjan.

În minutul 60, Alin Pînzaru a schimbat aproape tot efectivul, iar oțelarii au evoluat în următoarea formulă: Vlasie – David, V. Moglan, Ghiocel (cpt), Manău – Stoian, Crihană, Cristea, Neagu – Țicămucă, Antohi.

Cătălin Iorga și Robert Moglan au fost menajați pentru această partidă din cauza unor mici probleme medicale.

Până acum, SC Oțelul Galați a mai disputat trei meciuri amicale în stagiul de pregătire din Spania, înregistrând tot atâtea victorii: 2-0 în compania formației Huercal-Overa CF (goluri marcate de Bordieanu și R. Moglan), 1-0 cu echipa Cuevas CF (gol înscris de Antohi) și 5-0 cu Olimpico de Totana (goluri reușite de Neagu, Țicămucă, Codreanu, Cîrjan și Zaharia).

Până la revenirea în țară, roș-alb-albaștrii mai au un un joc de verificare programat ,pe 17 februarie, cu CD Comarca del Mármol – Macael.