shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul își recapătă fotoliul de lider: 3-1 cu Viitorul Ianca

gol2

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 3-1 (0-0), partida susținută pe teren propriu în compania formației Viitorul Ianca, în etapa 12 a Ligii 3, seria 2. După o primă repriză albă, oțelarii au apăsat pe pedala de accelerație în mitanul secund și au deschis scorul prin Georgian Păun (min. 58), apoi nou-intratul George Cîrjan a reușit o dublă (min. 69, 82), în timp ce fostul oțelar Laurențiu Iorga a înscris pentru oaspeți și a închis tabela (min. 90).

În urma acestui rezultat, roș-alb-albaștrii au revenit pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 28 de puncte, fiind la 3 lungimi de ocupanta locului secund, Dacia Unirea Brăila (25 puncte), în timp ce CSM Focșani și Sporting Liești, ocupantele locurilor 3 și 4, au câte 22 de puncte.

paun1

Tehnicianul Petre Grigoraș a utilizat la acest joc următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Sîrghi (cpt), Crihană, Sevastian – Neagu, Cucu – Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. În repriza secundă au mai evoluat: Petrache, Cîrjan, Alecu, Stancu și Cireș. Înaintea acestui joc, Ghiocel a acuzat unele probleme și a fost menajat, Bîrlădeanu a suferit o accidentare chiar la încălzire, în timp ce Marquinhos se află în proces de recuperare.

gol1

Următorul joc al oțelarilor va avea loc sâmbătă, 27 martie, pe terenul formației CSM Focșani, în runda cu numărul 13 a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Milcovul din Focșani.