shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul, locul 2 la turneul „Nicolae Pescaru”

jucatori-rosu

SC Oțelul Galați a pierdut, scor 3-0 (2-0), finala primei ediții a turneului „Nicolae Pescaru”, în fața formației Petrolul Ploiești.

Jocul a început practic de la 1-0 pentru găzari după ce arbitrul a dictat un penalty inexistent, iar golul doi a venit în urma unei pase filtrante în centrul defensivei noastre, urmată de un șut la colțul lung. Oțelarii au ratat o șansă imensă prin Bârlădeanu lăsat singur cu portarul, urmat de Crihană ce a reluat frumos din întoarcere în urma unei lovituri de la colțul terenului. După pauză lupii galbeni și-au mărit avantajul, în timp ce oțelarii au mai irosit câteva ocazii de gol, fiind privați și de o lovitură de pedeapsă în urma unui henț al unui fundaș advers. în urma acestui rezultat, oțelarii au ocupat locul 2 în cadrul ediției  inaugurale a patrulaterului desfășurat la Brașov.

Antrenorul Damian Băncilă a folosit următorea formulă: Vlasie – Oprea, Maftei, Sălăgeanu, Ilie (cpt) – Sevastian, Chebac – Bârlădeanu, Crihană, Stoian – Muscă. Au mai evoluat: Udeanu, Ciurea, Bahnașu, Perju, Silvestre, Chiriac, Cârlig.

Amicalul ce urma să se dispute sâmbătă, cu Sportul Chiscani,  a fost amânat, următoarea partidă de verificare urmând a fi anunțată în cel mai scurt timp.