shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul, meci amical cu UCAM Murcia, astăzi ora 17:00

stire6

SC Oțelul Galați va disputa astăzi o nouă partidă amicală în cantonamentul iberic, formația noastră urmând a întâlni Universidad Católica de Murcia Club de Fútbol. Jocul amical va avea loc cu începere de la ora 16:00 (17:00 ora României), pe Pinatar Arena Football Center, din San Pedro del Pinatar, Murcia.

UCAM Murcia este un club fondat în 1999 ce evoluează în prezent în Segunda División B, cel de-al treilea eșalon fotbalistic al fotbalului spanion, ocupând în acest sezon locul 4. UCAM este antrenată de Pedro Munitis, fost atacant la Real Madrid și echipa națională a Spaniei și își dispută jocurile de pe teren propriu pe Estadio de la Condomina, o arenă cu o capacitate de 6500 de locuri, construită în 1924 și renovată în 2016.

Până acum, SC Oțelul Galați a mai disputat trei meciuri amicale în stagiul de pregătire din Spania, înregistrând tot atâtea victorii: 2-0 în compania formației Huercal-Overa CF (goluri marcate de Bordieanu și R. Moglan), 1-0 cu echipa Cuevas CF (gol înscris de Antohi) și 5-0 cu Olimpico de Totana (goluri reușite de Neagu, Țicămucă, Codreanu, Cîrjan și Zaharia).

Până la revenirea în țară, roș-alb-albaștrii mai au programate un joc de verificare,pe 17 februarie, cu CD Comarca del Mármol – Macael.