shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul, partener oficial al Bloggers Arena Galați 5

bag5

SC Oțelul Galați este implicat în viața comunității locale și se alătură bloggerilor gălățeni în cea de-a 5-a ediția a unui eveniment devenit deja tradiție: Bloggers Arena Galați. #BAG5 se va desfășura sâmbătă, 24 februarie, la sediul partenerilor noștri de la Thecon.

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.

Bloggers Arena Galați avut startul în 2016 la o întâlnire de bloggeri locali cu o nostalgie acută pentru vremurile când se țineau long night-uri și lan party-uri unde mouse-ul cu bilă și tastatură mecanică galbenă erau vârful tehnologiei gaming-ului. De atunci au mai apărut console, realități virtuale și tot felul de alternative. Cum în prezent nu mai există niciun internet cafe unde să mai poți face asta, inițiatorii proiectului s-au gândit ca ar fi un prilej bun să inventeze unul.

Bloggers Arena Galați a ajuns la cea de-a 5-a ediție și vine mai în forță ca niciodată. Bloggerii veterani, dar și cei mai noi, se întrunesc în arena să demonstreze cât de mult iubesc ceea ce fac.

jocuri-bag5

Pentru că moto-ul este Work hard, party harder, pe lângă ore de gaming se va ține și o discuție între bloggeri cu subiecte de interes comun, într-un cadru prietenos. Va fi un schimb de cunoștiințe între oamenii de online și prietenii lor. Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.bloggersarena.ro și pe pagina oficială de Facebook: BloggersArenaGalati.