shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul, remiză albă în derby-ul cu Gloria Buzău

gol-otelul-rosu

SC Oțelul Galați a remizat, scor 0-0, cu SCM Gloria Buzău, într-o partidă ce a contat pentru etapa 4 a Ligii 3. Derby-ul seriei a fost controlat în mare parte de oțelari, formația noastră fiind cea care a avut inițiativa pe durata întregului joc, însă nu a putut străpunge reduta buzoiană, în ciuda ocaziilor irosite de Matei, Stoian sau Sălăgeanu. De menționat și prestația arbitrului Cristian Georgescu, cel care în prima repriză a închis ochii și nu i-a acordat lui Bogdan Danciu cel de-al doilea cartonaș galben la o fază clară ce impunea un nou advertisment pentru mijlocașul Gloriei Buzău, iar în repriza secundă i-a privat pe roș-alb-albaștri de o lovitură de pedeapsă după un fault nesancționat asupra lui Matei. Jocul s-a încheiat cu remiză albă, iar Oțelul rămâne lider al clasamentului, cu 10 puncte acumulate, fiind neînvinsă și fără gol primit în actuala stagiune de campionat.

Antrenorul Stelin Bordieanu a început jocul utilizând următoarea formulă: Iliescu – David, Moglan (cpt), Ghiocel, Sălăgeanu – Codreanu, Crihană – Stoian, Iorga, Zaharia – Matei. În repriza a doua au mai evoluat: Cîrjan, Vasile și Chiriac.

Următorul joc al SC Oțelul Galați va avea loc pe terenul formației Bucovina Rădăuți, în etapa 5 a Ligii 3, partida urmând a se disputa sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.