shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul revine după pauză și își adjudecă derby-ul Moldovei

cirjan-gita-otelul-ceahlaul

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 2-1 (0-1), în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț, într-o partidă disputată pe stadionul Oțelul ce a contat pentru etapa 18 a Ligii 3.

Oțelarii nu au început foarte bine jocul dintre cele mai reprezentative cluburi din regiunea istorică a Moldovei ce activează în seria noastră și au încasat gol în minutul 10, atunci când Oteliță a deschis scorul cu un șut cu exteriorul din interiorul careului la care Iliescu nu a putut interveni. După pauză, roș-alb-albaștrii au revenit în joc după o centrare trimisă de Sălăgeanu de pe flancul drept, în minutul 63, execuție care l-a derutat pe goalkeeper-ul advers, iar mingea a intrat sub transversală în plasă. Cu moralul ridicat după golul egalizator, jucătorii noștri au forțat și mai mult în ofensivă, iar după numai un minut, Antohi a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, aceasta fiind transformată de Cîrjan, în minutul 65.

Antrenorul Alin Pînzaru a început partida în următoarea formulă: Iliescu – Stoian, Gîță (cpt), Ghiocel, Sălăgeanu – Crihană, Cristea – Iorga, Zaharia, Neagu – Cîrjan. Au mai evoluat: Manău, Chiriac, Țicămucă și Antohi.

În etapa următoare, SC Oțelul Galați se va deplasa pe terenului liderului SCM Gloria Buzău, în derby-ul seriei 1 a Ligii 3. Partida se va disputa sâmbătă, 23 martie, pe stadionul „Gloria” din Buzău.