shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul se impune și la Liești: 1-0 cu Sporting

jucatori-bucurie-galben

SC Oțelul Galați a reușit să obțină o nouă victorie în campionat după ce a învins, scor 1-0, formația Sporting Liești, în etapa 13 a Ligii 3. Singurul gol al partidei a fost înscris de George Cîrjan, în minutul 42, atacantul oțelar fructificând o centrare venită de pe flancul stâng cu o lovitură de cap bine plasată la colțul lung al porții adverse.

Roș-alb-albaștrii au mai irosit ocazii importante prin Alexandru Vasile, bară transversală după o centrare de pe partea dreaptă (19), Andrei Antohi, șut din 6 metri parat de Vădeanu (31), Cîrjan, minge scoasă de portar după o execuție la colțul scurt din interiorul careului (32), Andrei Munteanu, șut puțin peste poartă de la marginea careului, poziție centrală (42), din nou Cîrjan, șut la firul ierbii scos în extremis de Vădeanu (58) și Moglan, execuție din cădere de la marginea careului parată de portar (67). În minutul 78, Adrian Sălăgeanu a primit cel de-al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

cirjan-otelul-galben

Antrenorul Alin Pînzaru a început jocul în următoarea formulă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, Sălăgeanu – Stoian, Crihană, Moglan (cpt), Munteanu – Antohi, Cîrjan. Au mai evoluat: Iorga, Zaharia, David și Matei.

În etapa următoare, oțelarii vor evolua tot în deplasare, pe terenul formației CSM Rm. Sărat, în etapa 14 a Ligii 3. Partida va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Municipal din Rm. Sărat.