shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul, singura academie din Galați clasificată de FRF

tricou-deschidere

Federația Română de Fotbal anunță încheierea procesului de clasificarea a academiilor de fotbal pentru copii și juniori pentru sezonul 2020-2021.

În ediția 2020 a proiectului, cea de-a doua, un total de 69 de cluburi participante în competițiile de juniori FRF au fost clasificate, iar SC Oțelul Galați a obținut 34,54 de puncte, reușind să se claseze pe locul 53 în topul național. Clubul nostru este singurul reprezentant la nivel local, atât județean, cât și al municipiului Galați, în clasificarea Federației Române de Fotbal, fiind practic un reper important al sectorului juvenil și pe plan regional.

FRF a demarat în 2019 procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii și juniori și centrelor pentru fotbal juvenil din România. Proiectul a fost configurat cu sprijinul companiei olandeze NMC Bright, care are peste 15 ani de experiență în evaluarea, clasificarea și activitatea de consultanță a academiilor de fotbal europene. Evaluarea academiilor este un proces ce are loc anual.

În urma acestor rezultate care atestă faptul că dispunem de cea mai bună academie din Galați, așteptăm toții copii care vor să practice fotbalul la nivel de performanță să îmbrace tricoul roș-alb-albastru al Oțelului și să reprezinte cu mândrie orașul nostru!