shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelul trece și de CSM Bacău: 2-0 în prologul etapei

matei-gradinaru-negru

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 2-0 (2-0), partida susținută pe terenul formației CSM Bacău, în primul joc al etapei 5 a Ligii 3, seria 1.

Ambele goluri ale oțelarilor au fost marcate de Marius Matei, în minutul 10 acesta fiind angajat în adâncime de o pasă lungă a lui Filip și, scăpat singur cu portarul, vârful nostru a trimis simplu pe lângă portar, și în minutul 19 transformând cu calm o lovitură de pedeapsă obținută de Crihană. De remarcat și faptul că în minutul 55 portarul Preda a avut o intrare hazardată la un adversar, iar arbitrul a dictat penalty și eliminare pentru goalkeeper-ul nostru. Între buturi a intrat tânărul Ursu, iar acesta a parat lovitura de pedeapsă și a avut și alte câteva intervenții decisive ce au apărat rezultatul înregistrat pe tabelă.

ursu-penalty-csm

Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren următoarea formulă: Preda – Stoian, Puțanu, Ghiocel (cpt), Manău – Munteanu, Crihană, Bordieanu, Dima – Țicămucă, Matei. Au mai intrat: Ursu, Pop, Pleșa și Cîrjan.

SERIA 1, etapa 5

vineri, 20 septembrie, ora 17:00
CSM Bacău – SC Oţelul Galaţi     0-2

sâmbătă, 21 septembrie, ora 17:00
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Aerostar Bacău
CSM Paşcani – Ozana Târgu Neamţ
Universitatea Dunărea de Jos Galaţi – FC Botoşani 2
Foresta Suceava – CSM Focşani
Huşana Huşi – Ştiinţa Miroslava
Şomuz Fălticeni – KSE Târgu Secuiesc
Bucovina Rădăuţi – Sporting Lieşti    

În etapa următoare, SC Oțelul Galați va evolua pe teren propriu în compania celor de la Șomuz Fălticeni, în runda cu numărul 6 a actualei stagiuni. Partida va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul.