shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ozana House of Games, noul partener al clubului

ozana

Comunicat de presă | Galaţi, 09 ianuarie 2018

SC Oțelul Galați are plăcerea să anunțe că sala de jocuri Ozana House of Games se alătură proiectului  inițiat de suporterii oțelari și astfel devine unul din sponsorii oficiali al clubului, iar logo-ul companiei va fi afișat pe mâneca tricourilor de joc, dar și pe alte canale oficiale de promovare. Împărtășind aceleași valori, respect, determinare, dorință de a reuși și atașament pentru valorile locale, SC Oțelul Galați și Ozana House of Games au semnat un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2017/2018, cu prelungire automată a acestui angajament și în stagiunea următoare.

„Am ales să începem această colaborare datorită seriozității și transparenței acestui proiect numit SC Oțelul Galați. La baza acestei decizii există un trecut roș-alb-albastru care nu se poate uita. Îmi amintesc cu drag, înca de când eram copil, de atmosfera de pe stadion, de prima escapdă de acasă pentru a însoți echipa în deplasare și de momentele în care așteptam în fața stadionului ca un adult să ne introducă în incinta arenei. Consider că este de datoria noastră și a tuturor gălățenilor care au posibilitatea să susținem echipa care în trecut ne-a adus atâtea bucurii. Ozana House of Games și-a propus să fie un partener solid și de încredere pe termen nelimitat. Împreuna putem reuși! Forța Oțelul!”, a declarat Virgil Dumitru, reprezentant Ozana House of Games.

Ozana House of Games a fost înființată în anul 2016, ca urmare a dorinței de a oferi tinerilor, și nu numai, un loc de recreere și distracție. În momentul de fața Ozana House of Games este prezentă în două mari orașe: Galați și București. Recent, a fost deschis punctul de lucru din Galați, situat pe Str. Oltului, nr. 17A, unde veți descoperi 6 săli de joc dotate cu console PS4 PRO, PS4 și XBOX ONE. În acest colț de divertisment sunt organizate numeroase campionate de FIFA între clienții sălii, dar și petreceri în sală pentru fanii acestor jocuri. Mai multe detalii puteți găsi pe Facebook: Ozana House of Games și Ozana House of Games Galați sau la numărul de telefon: 0747 798 338

Mulțumim pentru suport și bun venit în familia Oțelului, Ozana House of Games!