shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Până în ultimul minut: Oțelul-Dej, astăzi, ora 13:00

Astăzi, 21 mai 2023, de la ora 13:00, roș-alb-albaștrii vor disputa ultima partidă din play off-ul Ligii 2, pe stadionul “Oțelul”, împotriva echipei Unirea Dej.

Înaintea acestei runde, elevii pregătiți de Dorinel Munteanu ocupă locul 3, ce asigură promovarea directă în SuperLiga, cu un total de 46 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 3 victorii, un egal și 5 înfrângeri, golaveraj 7-13. De cealaltă parte, dejenii se află pe locul 6, cu un total de 40 puncte adunate, o victorie, 5 egaluri și 3 înfrangeri, golaveraj 2-8.  Cele doua echipei au mai disputat în acest sezon doua partide, ambele la Dej, împărțindu-și victoriile; 2-0 pentru Unirea Dej în sezonul regular, iar 1-0 pentru echipa noastră în turul play-off-ului de promovare în SuperLiga.

La momentul jocului, managerul tehnic Dorinel Munteanu al SC Oțelul Galați, are tot lotul valid.

Noi suntem obligați să câștigăm, suntem pregătiți, ajutorul, cu siguranță, va veni numai de la noi, numai de la echipă. Sunt convins că suporterii ne vor susține necondiționat, dar noi trebuie să trecem cu bine peste acest joc și să ne gândim, dacă vom câștiga, și vom câștiga, că ne-am îndeplinit un obiectiv foarte important, acela de a promova direct în Superligă.

Va fi foarte greu, nu va fi ușor, am discutat cu echipa toată săptămâna, chiar dacă am câștigat la Dej, 1-0 în play-off, în turul sezonului regulat am pierdut, scor 0-2, Dejul a demonstrat că este o echipă forte solidă, cu un antrenor foarte bun, tânăr, dornic de performanță, un antrenor de perspectivă, dar obiectivul este prea mare pentru noi să nu găsească echipa în formă”. – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida, astfel încât la centru va Coza Ionuţ (Cernica – Ilfov), ajutat la cele două tușe de Filip Alexandru (Constanţa – Constanţa) și Zamfir Doru (Slatina – Olt). Rezerva de arbitru va fi Baciu Andrei (Botoşani – Botoşani) . Observatorul de arbitri pentru această partidă este Zanfirescu Bogdan (Botoşani – Botoşani) iar delegatul de joc este Cîrjă Lucian (Constanţa – Constanţa).

Partida SC Oțelul Galați – Unirea Dej, din etapa 10 a Play-off-ului de promovare în SuperLiga, se va disputa astăzi, 21 mai, de la ora 13:00, pe stadionul “Oțelul”.