shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Parteneriat cu academia germană Skill Factor

skill-factor

SC Oțelul Galați continuă procesul de dezvoltare al clubului fanion din orașul nostru și caută noi oportunități de a consolida bazele sănătoase pe care este construit proiectul de renaștere al asociației roș-alb-albastre. Astfel, clubul nostru anunță încheierea unui parteneriat cu Skill Factor Soccer Academy, o academie importantă de fotbal din Germania cu rezultate notabile la nivelul sectorului juvenil.

Skill Factor Soccer Academy este o academie din Germania înființată în anul 2011 și se apropie în mod activ de cluburi, prin organizarea de evenimente sportive importante dedicate fotbalului juvenil sau prin îmbunătățirea programelor de antrenament, punând la dispoziție beneficiile activităților pentru cluburile respective.

Gama diversă a academiei este destinată tuturor celor care sunt în căutarea de parteneri care doresc dezvoltarea sectorului juvenil, să își îmbunătățească abilitățile juniorilor pentru a ajunge aproape de cerințele marilor cluburi de fotbal. Cei de la Skill Factor Soccer Academy dispun de experiența necesară pentru asemenea colaborări, având încheiate parteneriate pe tot teritoriul Germaniei, dar și în alte state din Europa (Spania, Franța, Austria, Turcia, Italia sau Elveția) și Statele Unite ale Americii.

Prin încheierea acestui parteneriat, SC Oțelul Galați își propune să dezvolte relațiile internaționale ale Centrului de Copii și Juniori și de a beneficia de serviciile de consultanță și de expertiza specialiștilor germani din fotbal. De asemenea, ne propunem să realizăm schimburi de experiență între antrenorii și juniorii celor două entități sportive, de a desfășura stagii de pregătire în Germania sau în alte locații din Europa, de a oferi antrenamente și facilități de pregătire celor mai talentați juniori din cadrul clubului, facilități ce se pot extinde și la nivelul formației de seniori în vederea desfășurării de stagii centralizate.