shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Parteneriat SC Oţelul Galaţi – Family Grill

Family Grill

Family Grill

Comunicat de presă | Galaţi, 5 decembrie 2016

Suporter Club Oţelul Galaţi anunţă semnarea unui nou parteriat cu un membru al mediului de afaceri gălăţean. Astfel, Family Grill devine partener oficial al proiectului Suporter Club Oţelul Galaţi, urmând ca logo-ul companiei să fie afișat atât pe tricourile de joc, cât și pe alte canale oficiale de promovare.
SC Oţelul Galaţi şi Family Grill au semnat un contract valabil în sezonul competițional 2016/2017, cu posibilitatea de prelungire a acestui angajament, noul partener punând astfel umărul la renaşterea celei mai galonate echipe de fotbal din zona Moldovei.

„Ne bucură faptul că mediul de afaceri începe să înţeleagă importanţa proiectului SC Oţelul Galaţi pentru comunitatea gălăţeană şi suntem mândri că am reuşit să atragem alături de noi un partener ca Family Grill. Aşteptăm şi alţi parteneri alături de noi, pentru a ne ajuta în încercarea de a aduce fotbalul gălăţean acolo unde îi este locul” a declarat Cosmin Ilaş, vicepreşedintele SC Oțelul Galați.

Family Grill este un bistro nou în Galaţi, cu un concept american de grill. Vă aşteptăm cu produse la grătar mereu proaspete şi la preţuri accesibile.

Preparatele pe care le puteţi savura din meniul Family Grill sunt: Pui grill întreg, Frigărui de pui, Pulpe de pui cu usturoi, Aripi picante, Piept de pui cu rozmarin, scăriţă Family Grill, Cârnaţi picanţi, Mici, Ceafă la grătar, alături de cei mai gustoşi cartofi naturali prăjiţi în ulei de măsline, împreună cu o mare diversitate de sosuri.

Vă aşteptăm de luni până luni în locaţia noastră din str. Siderurgiştilor, nr. 45, în staţie la “General”! 

Cu Family Grill ai timp să te bucuri de viaţă! Invităm toți oţelarii şi gălăţenii să manânce sănătos în locaţia din Str. Siderurgiştilor nr. 45 sau să comande telefonic la 0746 206 206 şi vine Family Grill la tine!

Logo-ul Family Grill va putea fi văzut pe tricourile jucătorilor echipei noastre din retur. Family Grill devine al cincilea partener al proiectului SC Oţelul Galaţi, alături de Diotech, Intermedia, InstalExpert și UVSAR. Tuturor le mulţumim pentru implicare şi sperăm ca exemplul lor să fie urmat şi de alţi parteneri.