shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Parteneriat SC Oţelul Galaţi – Intermedia Construct

intermedia-constructComunicat de presă | Galaţi, 3 octombrie 2016

Suporter Club Oţelul Galaţi anunţă semnarea unui nou parteriat cu un membru al mediului de afaceri gălăţean. Astfel, firma Intermedia Construct devine partener oficial al proiectului Suporter Club Oţelul Galaţi, urmând ca logo-ul companiei să fie afișat atât pe tricourile de joc dar și pe alte canale oficiale de promovare.
SC Oţelul Galaţi şi Intermedia Construct au semnat un contract valabil în sezonul competițional 2016/2017, cu posibilitatea de prelungire a acestui angajament, noul partener punând astfel umărul la renaşterea celei mai galonate echipe de fotbal din zona Moldovei.

„Ne bucură faptul că mediul de afaceri începe să înţeleagă importanţa proiectului SC Oţelul Galaţi pentru comunitatea gălăţeană şi suntem mândri că am reuşit să atragem alături de noi un partener ca Intermedia Construct. Aşteptăm şi alţi parteneri alături de noi pentru a ne ajuta în încercarea de a aduce fotbalul gălăţean acolo unde îi este locul.” a declarat Virgil Rădulescu, reprezentant vânzări și marketing SC Oțelul Galați

Intermedia Construct s-a lansat pe piaţa amenajărilor interioare din România încă din anul 1993, devenind implicată în distribuţia produselor cât mai variate pentru amenajări interioare ( parchet laminat, lambriu, jaluzele verticale şi orizontale, rulouri exterioare, tavan fals, accesorii parchet, uşi de interior). În 2004 – 2005, Intermedia s-a lansat şi pe piaţa construcţiilor prin realizarea de sisteme de acoperişuri din tigla metalică, hidroizolarea de acoperişuri cu membrane hidroizolatoare, termoizolaţii faţade cu echipe calificate în domeniu şi utilizând materiale de calitate. Intermedia poate fi considerată o deschizătoare de drumuri în industria de profil, pentru că a construit o reţea de magazine, şi-a îmbunătăţit mereu oferta şi selecţia de produse şi servicii şi a căutat noi modalităţi de a se apropia de cumpărător.

Logo-ul Intermedia Construct a putut fi văzut deja pe tricourile jucătorilor echipei noastre la partida câştigată ieri de SC Oţelul Galaţi împotriva celor de la Avântul Vânători cu scorul de 5-0.

Intermedia Construct devine al patrulea partener al proiectului SC Oţelul Galaţi, alături de Diotech, InstalExpert și UVSAR. Tuturor le mulţumim pentru implicare şi speram ca exemplu lor să fie urmat şi de alţi parteneri.