shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Partida de pregătire cu Șomuz Fălticeni, anulată

cirjan-zapada

Jucătorii Oțelului continuă cantonamentul din nordul Moldovei, acolo unde pregătesc partea secundă a stagiunii de campionat. Deși antrenamentele oțelarilor se axează în mare parte pe acumulările fizice, staff-ul tehnic a perfectat și meciuri de verificare, două dintre ele disputându-se săptămâna trecută, 0-1 cu Bucovina Rădăuți și 2-1 cu Dante Botoșani. Cel de-al treilea amical din stagiul de pregătire de la Câmpulung Moldovenesc, cel cu Șomuz Fălticeni, a fost însă anulat, din cauza condițiilor care puteau pune în pericol integritatea fizică a jucătorilor, suprafața de joc a arenei care trebuia să găzduiască partida fiind acoperită cu zăpadă.

Am convenit de comun acord și cu cei de la Fălticeni să anulăm acest joc de pregătire, deoarece condițiile de joc ar fi pus în pericol integritatea fizică a jucătorilor. Suntem la final de cantonament și nu putem risca accidentări care ne pot afecta în retur, așa că ne vom axa pe antrenamente până vineri. Apoi vom avea alte partide de verificare, în care vom putea lucra mai mult la omogenizarea relațiilor de joc”, a declarat Petre Grigoraș, tehnicianul SC Oțelul Galați.

La revenirea din stagiul de pregătire centralizat, roș-alb-albaștrii vor mai disputa următoarele partide de verificare:

  • 17 februarie – CSM Rm. Sărat (L3) vs SC Oțelul Galați
  • 20 februarie – SC Oțelul Galați vs CSM Rm. Sărat (L3)
  • 24 februarie – SC Oțelul Galați vs Sporting Vaslui (L3)
  • 27 februarie – SC Oțelul Galați vs Metalul Buzău (L3)
  • 5 martie – Meci școală SC Oțelul Galați

Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, seria 2.