shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Pentru Galați, pentru Oțelul!

Campioana inimilor roș-alb-albastre traversează o perioadă în care pune pe primul loc sănătatea, dorindu-și revenirea grabnică a managerului tehnic Dorinel Munteanu printre elevii săi. Printre băieții care au reușit până acum un sezon cu mai multe plusuri decât minusurile pe care o nou-promovată în Superligă trebuie să și le asume. Astăzi, de la ora 17.00, jucăm la Constanța, cu campioana Farul, iar speranțele pentru un rezultat pozitiv nu ni le poate răpi nimeni!

Jucăm astăzi pe terenul campioanei en-titre și cu gândul la scorul din tur, când numai șansa a făcut ca formația dobrogeană să plece de la Galați cu toate punctele. Jucăm pentru a cultiva o stare de liniște fără de care nicio entitate sportivă nu poate să rămână pe făgașul performanței, suntem pregătiți să intrăm pe teren pentru suporterii care așteaptă mereu prestații care să aducă victorii. Nu avem cum să nu jucăm și pentru tehnicianul Dorinel Munteanu pe care ni-l dorim cât mai devreme înapoi în mijlocul războinicilor roș-alb-albaștri. Sănătatea fiecăruia dintre noi este mai presus de orice izbândă, acesta fiind, de fapt, trofeul pe care ni-l dorim în fiecare zi. Iar Dorinel știe că vom păși pe gazon și cu gândul la el!

Jucăm de la ora 17.00 aducându-ne aminte că istoria meciurilor directe dintre Farul și Oțelul dăinuie de la finalul anilor 80. Prima deplasare la malul Mării Negre avea loc pe 6 iunie 1989, iar scorul avea să fie egal, 0-0. Atașat, aveți caseta tehnică a acelei partide (facsimil, ziarul Sportul). Da, și un rezultat de egalitate ar fi important astăzi pentru Oțelul. Da, știm că fiecare dintre minunații noștri suporteri va fi cu inima alături de noi. Cât de mult contează! Forza! Pentru Galați, pentru Oțelul!