shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

“Pentru noi sunteți eroi”

Înaintea unui meci ca acesta de la ora 21.30, eveniment care aduce în fața Oțelului un adversar angrenat an de an în lupta pentru trofee, atât jucătorii de pe teren, cât și suporterii din tribune se motivează extraordinar. În plus, mesajele emoționante venite din afara terenului pentru cei care ne reprezintă pe gazon sunt cel mai frumos exercițiu de iubire.

Oțelul – FCSB a fost mereu un meci de referință. Luptăm și astăzi pentru Galați, pentru victorie!

Neînvinși după primele două runde, jucând cu adversari mai bine cotați, oțelarii s-au încărcat emoțional în ultimele zile. Suporterii le-au transmis diverse mesaje, au venit alături de ei la antrenamente și, demonstrație care are nevoie doar de aplauze, n-au lăsat niciun bilet online sau la case. Jucăm sold out, așa cum am făcut-o și în Liga 3 sau Liga 2. Oțelul nu umple stadionul doar pentru că vine FCSB-ul, așa cum poate se întâmplă pe alte stadioane din România. Oțelul umple stadionul pentru Oțelul. E atât de simplu, totodată complicat, nu-i așa?

În ziua acestei partide importante, pe rețelele sociale au curs sute de mesaje de încurajare pentru elevii lui Dorinel Munteanu. Unul dintre ele, scris din inimă, cu pulsul mărit (se simte de la un paragraf la altul), vine de la un suporter “devotat”, așa cum se prezintă Robert Gabriel. Ne face plăcere să-l publicăm, e o bucurie imensă să conștientizăm zi de zi cât de iubit este Oțelul.

Dragi jucători de la Oțelul Galați,

A venit momentul în care veți intra pe teren să înfruntați echipa FCSB, o provocare care cere curaj și determinare. Suntem conștienți de efortul vostru și de dedicarea pe care ați investit-o în pregătirea acestui moment. Acum, fiecare pas, fiecare mișcare și fiecare decizie vor conta mai mult ca niciodată.

Aveți oportunitatea de a demonstra că sunteți o echipă puternică și că sunteți capabili să învingeți orice adversar. Încrederea noastră în voi este neclintită, iar noi, suporterii fideli, vom sta alături de voi în fiecare moment al acestui meci crucial.

Amintiți-vă de toate sacrificiile făcute pentru a ajunge aici, de antrenamentele intense și orele petrecute pe teren, de zilele când ați simțit că nu mai puteți, dar ați continuat să mergeți mai departe. Toate acestea v-au făcut mai puternici și v-au adus până aici.

În momentele de presiune, când privirile tuturor vor fi ațintite asupra voastră, nu lăsați emoțiile să vă copleșească! Jucați cu capul sus, cu inima plină de pasiune și cu încredere în propriile abilități! Ați dovedit de-a lungul timpului că sunteți o echipă unită, iar forța voastră vine din camaraderie și din dorința de a învinge împreună.

Știm că fiecare dintre voi este un adevărat luptător și suntem mândri să purtați culorile Oțelului Galați. Indiferent de rezultat, amintiți-vă că sunteți eroi pentru noi, pentru fani și pentru întreaga comunitate. Succesul nu se măsoară doar în victorii, ci și în spiritul de echipă, în onoare și fair-play.

Jucați pentru dragostea față de fotbal, pentru bucuria de a juca pe teren și pentru emoția de a face ceea ce iubiți cel mai mult. Haideți să demonstrăm tuturor că sunteți o forță de temut și că ați venit să luptați pentru fiecare minge și pentru fiecare moment al acestui meci.

Cu încredere neînfricată și cu sufletul plin de entuziasm, vă îmbrățișăm și vă dorim mult noroc!

Hai, Oțelul Galați!