shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Petre Grigoraș: „Sunt mulțumit de atitudinea echipei”

petre-grigoras-interviu

Antrenorul Petre Grigoraș a făcut la final de an o analiză a primei părți a campionatului și s-a declarat mulțumit în linii mari de evoluția echipei, deși recunoaște că au existat și câteva sincope, mai ales în debutul sezonului. Tehnicianul Oțelului consideră că elevii săi au avut un randament bun, însă mai așteaptă câteva întăriri pentru abordarea returului și barajelor de promovare în liga secundă.

Sunt mulțumit că suntem acolo, în primele două și suntem în obiectiv. Personal, aș fi vrut mai mult. Cine nu își dorește mai mult? Cine nu își dorește ca la finalul meciurilor să fie neînvins, să ia toate punctele, să nu aibă probleme pentru a promova? Se întâmplă și la case mai mari. Ne uităm și în fotbalul european și vedem ce echipe mari pot să aibă probleme. Așa că putem să acceptăm și noi că Oțelul Galați mai pierde câte un joc. Într-adevăr au existat și evoluții mai puțin convingătoare, dar una peste alta sunt mulțumit de atitudine și ce m-a bucurat în primul rând, exceptând poate prima etapă și a doua, a fost modul în care ne-am exprimat. Mi-a părut bine că poate mulți jucători au venit de la un nivel mai bun de Liga a 3-a. Au încercat să se adapteze la nivelul Ligii a 3-a și au demonstrat că sunt profesioniști. Sunt fericit că au dat dovadă de caracter. Sunt convins că returul ne va duce acolo unde ne dorim. Suntem în grafic și acest lucru ar trebui să ne dea tuturor încredere și să fim foarte atenți la ce vom face în iarnă. Nu trebuie să facem foarte multe schimbări, dar sigur vom avea nevoie de câțiva jucători pentru a ne întări pe câteva posturi”, a declarat Petre Grigoraș.

Lotul Oțelului a intrat în vacanța de iarnă și va relua antrenamentele pe 18 ianuarie 2021, atunci când este programată reunirea echipei în vederea pregătirilor pentru meciurile rămase din returul seriei. Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, seria 2.