shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Suntem în grafic, dar trebuie să facem o analiză pertinentă”

petre-grigoras-interviu

Oțelarii au încheiat prima parte a campionatului, iar antrenorul principal Petre Grigoraș a făcut o analiză la finalul acestei perioade în care SC Oțelul Galați se află în obiectivul propus, fiind la egalitate de puncte cu primul loc, ambele poziții asigurând participarea la barajul de promovare în liga secundă.

Nu trebuie să avem o iarnă liniștită, ci să avem răbdare și să facem o analiză pertinentă, să vedem și punctele slabe ale echipei. Am avut și câteva eșecuri, dar per total cred ca am avut o primă parte mulțumitoare având în vedere că am început campionatul cu un rezultat negativ în prima etapă. Sunt puține meciuri și timpul este destul de scurt ca să poți să recuperezi, noi am reușit să facem acest lucru și să ajungem la egalitate de puncte cu primul loc și la patru lungimi de urmăritoare. Am remarcat doar echipa, nu un jucător anume, pe mine mă interesează jocul echipei și să crească de la meci la meci.  Suntem în grafic și acest lucru ar trebui să ne dea tuturor încredere și să fim foarte atenți la ce vom face în iarnă. Nu trebuie să facem foarte multe schimbări, dar sigur vom avea nevoie de câțiva jucători pentru a ne întări pe câteva posturi. Vom avea reunirea la mijlocul lunii ianuarie, vom avea o perioadă lungă și de pregătire și de fortificare a echipei”, a declarat Petre Grigoraș.

Lotul Oțelului a intrat în vacanța de iarnă și vor relua antrenamentele pe 18 ianuarie 2021, atunci când este programată reunirea echipei în vederea pregătirilor pentru meciurile rămase din returul seriei. Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, seria 2.