shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

“Plecăm la drum cu gândul să promovăm în Liga a III-a”

Stelian Bordieanu

Stelian Bordieanu

Perioada de pregătire s-a încheiat, iar Suporter Club Oţelul Galaţi începe campionatul sâmbătă, de la ora 18:00. Antrenorul Stelian Bordieanu, fost jucător de legendă al Oţelului, ne-a acordat un flash-interviu înainte de startul oficial în Liga a IV-a.

 

S-a încheiat perioada de pregătire… Cu ce gânduri pleacă la drum Suporter Club Oţelul Galaţi ?

Stelian Bordieanu: În primul rând e foarte important că am reuşit să închegăm un lot de jucători, în această perioadă mai grea, din toate punctele de vedere. Bineînţeles că plecăm cu gândul ca la sfârşitul campionatului să promovăm în Liga a III-a. 

 

După meciurile amicale disputate sunteţi mulţumit de lotul pe care îl aveţi la dispoziţie? Vă mai doriţi jucători şi, dacă da, pe ce posturi?

Stelian Bordieanu: În general, da, sunt mulţumit. Avem în lot foştii juniori de la vechiul FC Oţelul, am mai adus şi alţi jucători cu care am mai lucrat în trecut. Aceştia din urmă au mai jucat în Liga a IV-a şi cunosc tainele fotbalului de la acest nivel. Aş mai dori un atacant, e deficitar acest post. Este loc tot timpul de mai bine, eu încă sunt deschis, n-am refuzat niciun jucător până acum.

 

Pe ce stadion v-aţi dori dvs. personal, dar şi băieţii, să jucaţi ?

Stelian Bordieanu: Normal că mi-aş dori să jucăm pe Stadionul “Oţelul”, dar suntem mulţumiţi şi cu Stadionul “Siderurgistul”. Sută la sută o să jucăm aici, pe “Siderurgistul” şi să dea Dumnezeu să putem ajunge şi pe “Oţelul” în viitor.  

 

Care consideraţi că sunt oponenţii cei mai tari din Liga a IV-a ?

Stelian Bordieanu: Sincer, pentru mine, Liga a IV-a este o necunoascută. Noi vom trata orice adversar cu respect şi seriozitate. Nu pot să îmi dau seama la momentul ăsta ce echipe sunt mai puternice. Ştiu doar că Fulgerul Smulţi, care a terminat anul trecut pe locul 2, nu s-a înscris în competiţie. Poate să apară oricând vreo surpriză, aşa că noi tratăm toţi adversarii cu seriozitate.

 

La final, un mesaj pentru suporteri…

Stelian Bordieanu: Toată masa de suporteri trebuie să înţealeagă că acum aceasta este echipa lor, ei sunt “patronii” acestei echipe, chiar dacă acest cuvânt nu este pe placul suporterilor şi îi aşteptăm pe toţi alături, să ajute. Îi vrem pe toţi alături de echipa lor şi, mai ales, să fie cât mai mulţi la stadion, să încurajeze această nouă echipă!