shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Prestație solidă în ultimul amical înainte de cantonament

ddw

Într-o atmosferă superbă creată de un stadion arhiplin, SC Oțelul Galați a pierdut la limită, scor 0-1 (0-0), partida amicală susținută pe teren propriu în compania formației de prima ligă, FCSB. Singurul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman, în min. 67. De remarcat faptul că oțelarii au avut o prestație solidă, având în vedere că echipa se află abia la începutul pregătirilor, în timp ce oponenții jocului de sâmbătă vor începe meciurile oficiale săptămâna următoare.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Adăscăliței, Nedelea – Jardan, Neagu, Kip – Cîrjan, Nica, Cisotti. Rezerve: Pop – Rus, Cireș, Sîrghi, Mitoi, Mabussi, Maxim, Gorovei, Berisha.

În perioada 11-23 iulie va avea loc un stagiu de pregătire centralizat, la Poiana Brașov, în care se vor disputa și jocuri de verificare, dintre acestea fiind deja confirmate cu FC Buzău (13 iulie), Unirea Slobozia (16 iulie), FC Brașov (19 iulie) și Metaloglubus București (22 iulie). Ultima partidă înainte de debutul în campionat este programată pe 30 iulie, pe teren propriu, în compania formației secunde a celor de la Farul Constanța. Prima etapă în noua stagiune a Ligii 2 este programată sâmbătă, 6 august.