shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Prima etapă a returului pentru SC Oțelul Galați

otelul-vs-focsani

SC Oțelul Galați va juca, duminică, 12 martie, pe terenul formației Victoria Indepedența, în prima etapă a returului Ligii a IV-a. Partida va avea loc pe stadionul Comunal din Indepedența, cu începere de la ora 13:00. În deschiderea jocului de seniori vor evolua formațiile de juniori ale celor două cluburi, de la ora 11:00.

SC Oțelul Galați este lider detașat în clasament fiind neînvinsă și având maximum de puncte (39), după cele 13 etape disputate, în timp ce adversarii de duminică ocupă locul 3 in ierarhia Ligii a IV-a, cu 9 victorii, 1 egal și 3 înfrangeri înregistrate și contabilizând un număr de 28 de puncte. În partida tur, formația noastră s-a impus cu scorul de 6-1 (2-0).

Brigada ce va conduce jocul va fi formată din centralul Gabriel Mihai, ajutat la cele două tușe de Daniel Luncașu și Tiberiu Muraru, în timp ce observator va fi Vicențiu Turcitu, toți din Galați.

Suporterii care doresc să susțină echipa în această deplasare, o pot face în cadru organizat, plecarea spre Independența având loc duminică, de la ora 11:30, de pe platoul din fața Sălii Sporturilor „Dunărea”.