shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Împreună spre Liga 3: Prima manșă, la Mircești

jucatori-gol-deplasare

SC Oțelul Galați va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a, în dublă manșă, în compania formației din județul Iași, Unirea Mircești. Meciul tur va avea loc pe 17 iunie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul din localitatea Iugani, ce aparține de comuna Mircești, în timp ce returul se va disputa pe 24 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Oțelul.

Unirea Mircești a reușit în acest sezon să câștige eventul în județul Iași după ce s-a încununat cu titlul de campionă și a adjudecat și faza județeană a Cupei României. Formația din Mirceşti a mai câştigat titlul de campioană în urmă cu doi ani, iar în sezonul trecut s-a clasat pe poziția a 3-a. Echipa este pregătită de antrenorul-jucător Tiberiu Beceru.


Lotul echipei Unirea Mirceşti în sezonul 2016/2017

Iosub Adi, Nour Bogdan (portari), Codreanu Cornel, Darie Andrei, Chelaru Ovidiu, Dragotă Dragoş, Susanu Bogdan, Acatrinei Cătălin, Moisii Bogdănel (fundaşi), Văleanu Bogdan, Puşcaşu Robert, Cîrjă Codruţ, Şcrab Cătălin, Gheorghică Marius, Iurchevici Radu (mijlocaşi), Sasu Adrian, Cruceanu Alin, Mocanu Adrian, Gaciu Dragoş, Tiberiu Beceru (atacanţi).

Comuna Mircești se află de o distanță de aproximativ 250 de kilometri de orașul Galați, iar suporterii noștri care doresc să susțină echipa în manșa tur a barajului de promovare o pot face folosind ruta Galați – Mărășești – Adjud – Bacău – Roman – Mircești.