shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Prima reprezentație pe teren propriu: Oțelul – Chiscani, astăzi, ora 17:00

jucatori-rosu-21

SC Oțelul Galați va disputa astăzi primul joc pe teren propriu al stagiunii 2021/22, în compania formației Sportul Chiscani, în etapa 2 a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida de astăzi, urmând ca la centru să fie Baciu Andrei, asistat la cele două tușe de Noroc Mihaita Adrian și Popovici Valentin, toți din Botoșani. Observator de joc a fost delegat Dragomir Ionuţ Sebastian (Gălbinaşi – Buzău), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Rusu Cristinel (Focşani – Vrancea).

Nu ne așteaptă un meci ușor, fiecare adversar își dorește să obțină maximum când joacă contra Oțelului. Echipa este pregătită, sper să încep meciul cu cea mai bună formulă și să ne atingem obiectivul, cele trei puncte. Noi pregătim fiecare meci pentru victorie, indiferent de adversarul pe care-l întâlnim”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Mijlocașul lateral Dumitru Demian nu va putea fi utilizat în jocul de astăzi, acesta primind o suspendare de trei etape în urma eliminării din etapa trecută de la Sporting Liești.

Partida SC Oțelul Galați – Sportul Chiscani va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. ?? Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul