shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primăvara începe în roș-alb-albastru la Oțelul vs Csikszereda

1mari-otelul

Cu ocazia zilei de 1 Martie, SC Otelul Galați a decis să ofere acces gratuit tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc să asiste la meciul de fotbal dintre echipa noastră și FK Csikszereda, prima partidă oficială din acest an. Această inițiativă vine ca un gest de apreciere și recunoștință pentru toate femeile care susțin echipa și care sunt pasionate de fotbal. Astfel, clubul dorește să ofere o experiență memorabilă și să sărbătorească în același timp și Ziua Mărțișorului.

Meciul va avea loc vineri, 3 martie, de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul, iar doamnele și domnișoarele vor beneficia de acces gratuit în Family Zone de la Tribuna 2, sector E (poarta 4) și Tribuna 1, sector A (poarta 2).

Clubul consideră că această inițiativă va aduce oamenii împreună și vom sărbători în același timp atât primul meci oficial, cât și începutul primăverii. Femeile care iubesc fotbalul vor avea ocazia să vadă un spectacol sportiv interesant, iar clubul își va arăta aprecierea față de toți fanii din tribune, indiferent de gen.