shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primele carduri, exclusiv la reunirea lotului

steaguri

SC Oțelul Galați demarează pentru suporteri programul de înscriere ca membri oficiali ai clubului pentru stagiunea de campionat 2017/2018. Astfel, primii fani care doresc să devină socios roș-alb-albaștri o pot face începând de luni, 17 iulie, la reunirea echipei de seniori, programată la ora 18:00, la Stadionul Oțelul.

În acest sens, suporterii vor avea amenajate în sala de conferințe a arenei puncte de înscriere unde vor fi preluați de către un reprezentant al clubului care va oferi consultanță și care va opera, după caz, fie procesul de reînnoire al cardurilor, fie procedura de înregistrare ca și membru nou. De asemenea, toți cei prezinți vor putea avea acces și la mini-muzeul dedicat echipei noastre situat în apropierea sălii de conferințe.

După acest eveniment ce va marca lansarea noilor carduri pentru următorul sezon, clubul nostru va pune la dispoziția suporterilor și alte metode de înscriere, atât online, cât și offline, în diverse puncte ale orașului pentru a facilita formalitățile de aderare. Toate aceste detalii vor fi anunțate în perioada imediat următoare, folosind canalele oficiale de comunicare ale clubului.

PENTRU MEMBRII NOI: Calitatea de membru se dobândeşte pe baza liberei adeziuni la prevederile statutului SC Oțelul Galați. Pentru a deveni membru trebuie completată și semnată o cerere de aderare pe care o puteți găsi la punctele de înscriere de la stadion.

PENTRU MEMBRII EXISTENȚI: Reînnoirea cardurilor se face prin plata cotizației, stabilită pentru sezonul competițional 2017/2018. Membrii oficiali existenți vor avea același număr unic de identificare primit la înscrierea inițială.

Membrii vor avea obligația de a achita o cotizație anuală în funcție de cardul de socios dorit:

  •  ROȘU, pentru copii până în vârsta de 14 ani. Cotizaţia anuală: 50 de lei Vezi beneficiile aici
  •  ALB, pentru membrii cotizanţi. Cotizaţia anuală: 100 de lei Vezi beneficiile aici
  •  ALBASTRU, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar. Cotizaţia anuală: 400 de lei Vezi beneficiile aici
  •  GOLD, pentru care doresc o susținere importantă și un tratament VIP. Cotizația anuală: 1000 lei Vezi beneficiile aici

 sigla-otelul-copie JUNIOR STANDARD PREMIUM VIP
ROSU ALB ALBASTRU GOLD
50 LEI/AN 100 LEI/AN 400 LEI/AN 1000 LEI/AN
* copii sub 14 ani *toate vârstele *toate vârstele *toate vârstele
Card personalizat
Scrisoare de bun venit
Acces exclusiv grup socializare
Acces antrenamente oficiale
Sesiuni autografe/ foto
Tur al stadionului, vestiar, teren, muzeu, etc
Reducere materiale promoționale zi naștere
Newsletter informări oficiale
Știri exclusive
Bilanț contabil semestrial
Reduceri parteneri oficiali
Tombole, concursuri exclusive
Vot Jucatorul Sezonului
Vot Adunarea Generala
Înmânare trofeu Jucatorul Sezonului
Reducere materiale promoționale 5% 10% 15%
Abonament Optional: 50 lei/sezon Tribuna 0 Gratuit Tribuna Oficială Gratuit
Program oficial de meci PDF
Program oficial de meci tipărit
Prioritate alegere loc stadion
Acces poarta VIP
Cadou Eșarfă/fular Tricou oficial
Parking
Catering
Întâlniri oficiale cu echipa
Aplicație mobilă exclusivă

Am plecat împreună la un drum, am reușit să facem primul pas, dar parcursul nostru către marea performanță continuă și în această stagiune. SC Oțelul Galați își propune în sezonul competițional 2017/2018 promovarea în Liga 2, iar pentru a ne îndeplini acest obiectiv avem nevoie de sprijinul tău! Acum, mai mult ca oricând, te așteptăm să intri în marea familie roș-alb-albastră, să devii membru oficial și să ridicăm împreună stindardul fotbalului din regiunea istorică Moldova, să redăm strălucirea Oțelului și mândria gălățenilor!

SC Oţelul Galaţi oferă puterea celor mulţi, oferă puterea oamenilor care simt ceva pentru această echipă. Credem cu tărie că suporterii ştiu ce este cel mai bine pentru echipa lor, pentru că doar ei au plâns la înfrângeri şi s-au bucurat peste măsură la victorii. Jucători, antrenori sau conducători vin şi pleacă, dar suporterii rămân pe baricade indiferent ce s-ar întâmpla. Modelul socios este viitorul fotbalului mondial şi implicit al celui românesc. Oţelul Galaţi, prin suporterii săi poate face parte din această mişcare tot mai proeminentă a iubitorilor de fotbal. Printr-un proiect curat şi transparent, putem deveni un model de dezvoltare a fotbalului, atât în oraş cât şi în regiunea noastră.

SC Oţelul Galaţi reprezintă continuatoarea morală a campioanei şi supercampioanei României din 2011, iar această legitimitate este dată de voi, suporterii ce vă implicaţi activ în renaşterea echipei. Oţelul va ajunge din nou sus, dar asta dacă punem cu toţii umărul la crearea şi dezvoltarea acestei echipe!