shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primele două carduri de membru socios acordate lui Puiu Vasilache şi Nae Burcea

Card socios
Astăzi la sediul clubului de la stadionul Siderurgistul s-au anunţat ultimele progrese înregistrate pe drumul renaşterii echipei Oţelul Galaţi. Avem plăcerea să vă anunţăm că săptămâna viitoare vom avea în sfârşit contul în care cei care doresc să se implice vor putea să îşi plătească taxa de înscriere şi cotizaţia anuală.
Tot de săptămâna viitoare vom începe şi împărţirea mapelor care se vor acorda tuturor celor ce vor susţine financiar Suporter Club Oţelul Galaţi. Aceste mape vor conţine cardul de membru socios, o scrisoare de bun venit semnată de preşedintele clubului Suporter Club Oţelul Galaţi, o copie a statutului clubului, un dvd Oţelul Campioană plus un set de stickere cu care puteţi promova mai departe echipa.
În semn de respect pentru tot ce au făcut pentru istoria echipei Oţelul Galaţi, comitetul provizoriu a decis că primele două carduri de membru socios să fie acordate în mod simbolic părintelului clubului nostru Victor Puiu Vasilache şi unuia dintre cei mai iubiţi jucători din istoria noastră, Nae Burcea.